Asset 3

Over De Praktijk

Ergotherapie van Haperen richt zich op volwassenen met een beperking in de breedste zin van het woord. Wij denken graag mee wanneer u moeite heeft met het uitvoeren bepaalde activiteiten, bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, een ongeluk of psychische problemen. U kunt dus voor (bijna) elke vraag op het gebied van dagelijks handelen bij ons terecht.
 
Persoonlijke aandacht staat centraal bij Ergotherapie van Haperen. De begeleiding vindt daarom zoveel mogelijk plaats bij u thuis. In uw eigen omgeving bent u op uw gemak en wordt goed duidelijk welke problemen u precies ervaart, zodat we die samen kunnen oplossen! Aangezien het belangrijk is dat u snel de zorg krijgt die u nodig heeft, streven wij ernaar om op de dag van uw aanmelding direct een afspraak te maken en deze binnen een week te laten plaatsvinden. Wij werken samen met diverse zorgverleners, zodat we de zorg goed op uw persoonlijke behoeften kunnen afstemmen.

Nina van Haperen is ergotherapeut en praktijkhouder. Zij is in 2008 afgestudeerd als ergotherapeut.
Na 10 jaar ervaring binnen een revalidatie-instelling besloot zij een eigen praktijk te starten in Oosterhout en omgeving. Op deze manier kan zij iemand met een beperking in de thuissituatie gericht advies en training geven.
Nina is gespecialiseerd in cognitieve problematiek, waaronder ergotherapie bij dementie (link www.edomah.nl), visuele problematiek, verhoogd valrisico en problemen bij lighouding (waaronder decubitus).

Nina staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici (89910278690) en is aangesloten bij beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

06-22376882
nina@ergotherapievanhaperen.nl
AGB: 88101611

Steffie Zeegers werkt sinds 1 oktober 2019 bij Ergotherapie van Haperen. Na afronding van de opleiding ergotherapie in 2015 is zij werkzaam geweest binnen de ouderenzorg. In haar werk vindt Steffie het belangrijk om samen met de cliënt op zoek te gaan naar een passende oplossing binnen de mogelijkheden van het handelen. Door middel van een gedragsverandering kunnen we er samen met de cliënt voor zorgen dat de zelfregie vergroot kan worden. Steffie is gespecialiseerd in cognitieve problematiek, belasting- en belastbaarheid en oncologische problematiek. Steffie staat ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici (29913155690) en is aangesloten bij beroepsvereniging Ergotherapie Nederland.

06-39844142
steffie@ergotherapievanhaperen.nl
AGB: 88100610