Over de praktijk

Met trots stel ik u voor aan mijn ergotherapiepraktijk. Ik ben Nina van Haperen, een enthousiaste ergotherapeut met ruim 10 jaar ervaring in de revalidatiesector. Mijn expertise richt zich op volwassenen die hulpbehoevend zijn in de breedste zin van het woord. Ik denk graag mee wanneer u moeite heeft met het uitvoeren bepaalde activiteiten, bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, een ongeluk of psychische problemen. U kunt dus voor (bijna) elke vraag op het gebied van dagelijks handelen bij mij terecht. Hiernaast heeft Ergotherapie van Haperen zich gespecialiseerd in vragen die voortkomen uit een visuele beperking en vragen op het gebied van energieverdeling (belasting-belastbaarheid).

 

Om op de hoogte te blijven en mijn kennis steeds uit te breiden, volg ik jaarlijks bijscholingen en cursussen en neem ik deel aan een intervisiegroep. Ik ben dan ook geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Hiernaast draag ik -als commissielid van het Regionaal Ergotherapeutisch Netwerk (REN) West-Brabant Zeeland- mijn steentje bij aan de ontwikkeling, bekendheid en de samenwerking van ergotherapeuten in onze regio.

 

Persoonlijke aandacht staat centraal bij Ergotherapie van Haperen. De begeleiding vindt daarom zoveel mogelijk plaats bij u thuis. In uw eigen omgeving bent u op uw gemak en wordt goed duidelijk welke problemen u precies ervaart, zodat we die samen kunnen oplossen! Aangezien het belangrijk is dat u snel de zorg krijgt die u nodig heeft, streef ik ernaar om op de dag van uw aanmelding direct een afspraak te maken en deze binnen een week te laten plaatsvinden. Ik werk samen met diverse zorgverleners, zodat we de zorg goed op uw persoonlijke behoeften kunnen afstemmen. Ik haal er veel voldoening uit wanneer ik zie dat mijn cliënten (weer) zelfstandiger kunnen leven.

Documenten

Samenwerkingen

ERGOTHERAPIE VAN HAPEREN

 

Praktijkadres:

 

Postadres:

Risten 33

4891 BA Rijsbergen

 

LID VAN:

 

 

 

 

 

INGESCHREVEN BIJ:

 

 

 

 

 

 

 

KP: 89910278690

KvK: 70208352

AGB: 88051738

© 2018 Ergotherapie van Haperen

LID VAN:

 

 

 

 

 

 

INGESCHREVEN BIJ:

 

 

 

 

 

 

 

KP: 89910278690

KvK: 70208352

AGB: 88051738

Ergotherapie van Haperen